Image Photos Position 3

2.Αντιπρόσωποι σωματείων στις Συναντήσεις.

Θα βρείτε τον κατάλογο των αντιπροσώπων των σωματείων όπως δηλώθηκαν καθώς και τους αναπληρωτές τους. Τα σωματεία θα πρέπει να επιβεβαιώσουν μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 αν στην Συνάντηση το σωματείο θα το εκπροσωπήσει ο Αντιπρόσωπος που έχει δηλωθεί ή ο αναπληρωτής αυτού. Σε περίπτωση που στην γραμματεία της ΕΛΑΟ δεν παραληφθεί email που θα καθορίζει τον αντιπρόσωπο, τότε θα θεωρηθεί ότι την κάθε Συνάντηση θα την παρακολουθήσει ο αντιπρόσωπος που έχει δηλωθεί και όχι ο αναπληρωτής αυτού. Το κάθε σωματείο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με ένα μόνο αντιπρόσωπο. Εχει γίνει έλεγχος ότι τόσο ο αντιπρόσωπος που έχει δηλωθεί όσο και ο αναπληρωτής του, είναι και οι δύο μέλη του ΔΣ του σωματείου που τους δήλωσε.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΩΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

 

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

 

 

 

Σωματείο

Κωδ. ΓΓΑ

Μητρώο

Αντιπρόσωπος

Αναπληρωτής

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΚΑΡΟΣ

ΦΔ71

OK

Ξυδάκης Εμμανουήλ

Σκαπαρθιωτάκης Ιωάννης

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Α.Σ.Ι)

ΧΑ45

OK

 

 

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ

ΦΛ16

OK

Κουτσόγιωργας Δημήτρης

Νερατζούλης Εμμανουήλ

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ) ΘΗΒΑΣ

ΧΗ65

OK

Μαυροθαλασσίτης Απόστολος

Βαβουράκης Μανώλης

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ

ΦΓ79

OK

Πριβαρτητσάνης Αναστάσιος

Τσαούσκας Ευάγγελος

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΟΤ12

OK

Γρίβας Κωνσταντίνος

Μουμουγιάννης Κωνσταντίνοσ

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΙΟΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΦΕ04

OK

Ιωαννίδης Ιωάννης

 

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΔΥΘΕ)

ΧΗ23

OK

Τσιγάρας Ευάγγελος

 

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΝΟ29

OK

Συμεωνίδης Στέφανος

Σαχινίδης Γιώργος

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΩΨ02

OK

Ζαρογιάννης Αθανάσιος

Παπαδόπουλος Γιώργος

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΦΨ26

OK

 

 

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΟΗ29

OK

Πρεβεζάνος Βασίλης

Κασσαβέτης Γιώργος

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΝΥ86

OK

 

 

ΛΕΣΧΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΟΤ74

OK

Μπακούνης Χρήστος

Ραπάνου Παναγιώτα

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

ΟΞ19

OK

Αθανασίου Ευάγγελος

Πάλλας Κωνσταντίνος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  (Σ.Α.Μ)

ΦΧ22

OK

Δεληγκάρης Νικόλαος

Τσεβαιρίδης Παύλος

 

3. Υποψηφιότητες

Θα βρείτε τον κατάλογο των υποψηφίων ανά Επιτροπή Αεραθλήματος σύμφωνα με τις Δηλώσεις που υποβλήθηκαν από τα σωματεία και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους έως την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που είχε ανακοινωθεί. (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, 16:00). Συνολικά υποβλήθηκαν 49 υποψηφιότητες. Από αυτές μόνο τρεις δεν έγιναν δεκτές και ο λόγος αναφέρεται δίπλα από το όνομα του κάθε υποψηφίου στην κατάσταση που επισυνάπτεται. Οι καταστάσεις είναι ανά Αεράθλημα και Ονοματεπώνυμο, όπως θα είναι και στο ψηφοδέλτιο. Έχουν επίσης κατατεθεί και σύντομα βιογραφικά σημειώματα από μερικούς από τους υποψηφίους. Δίνεται προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:00 και για τους υπολοίπους από τους υποψήφιους να στείλουν βιογραφικά σημειώματα. Αυτά θα σταλούν σε όλα τα σωματεία και όλους τους αντιπροσώπους την Πέμπτη και θα αναρτηθούν σε ειδικό τμήμα στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΟ. Βιογραφικά των υποψηφίων εδώ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

1

Αλεξ. Πλαγιάς

Δεληγκάρης Νικόλαος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  (Σ.Α.Μ)

ΟΚ

2

Αλεξ. Πλαγιάς

Εγγλέζος Αθανάσιος

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ

ΟΚ

3

Αλεξ. Πλαγιάς

Ιωαννίδης Ιωάννης

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΙΟΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΟΚ

4

Αλεξ. Πλαγιάς

Μπακούνης Χρήστος

ΛΕΣΧΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΟΚ

 

Αλεξ. Πλαγιάς

Παντελίδης Βασίλειος

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν κατατέθηκε Υπεύθυνη Δήλωση από τον υποψήφιο

5

Αλεξ. Πλαγιάς

Ραπάνου Παναγιώτα

ΛΕΣΧΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΟΚ

6

Αλεξ. Πλαγιάς

Τσιγάρας Ευάγγελος

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΔΥΘΕ)

ΟΚ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Αρχαιρεσίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο είχε ήδη επικοινωνήσει με τους αρμοδίους της πλατφόρμας ΖΕΥΣ που είναι η προτεινόμενη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την χρήση από τα σωματεία κατά την διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων. Η Συναντήσεις των Επιτροπών δεν επέχουν θέση Γενικής Συνέλευσης, παρόλα αυτά από την στιγμή που η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι δοκιμασμένη και προτείνεται, το ΔΣ δεν είχε λόγο να αναζητήσει οτιδήποτε άλλο. Εξάλλου η χρήση της πλατφόρμας αυτής θα δώσει την δυνατότητα σε όλους να εξοικειωθούν με αυτή ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης.

5. Τρόπος Διεξαγωγής Αρχαιρεσιών

Μετά το πέρας και της τελευταίας Συνάντησης Σωματείων (Αλεξ. Πλαγιάς) θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για όλες τις Επιτροπές. Θα υπάρξει μία κάλπη για κάθε αεράθλημα και ο κάθε αντιπρόσωπός θα λάβει μέσω email τόσες προσκλήσεις όσες και τα αεραθλήματα στα οποία έχει δυνατότητα το σωματείο του να συμμετέχει και να ψηφίσει. Το σύστημα δίνει την δυνατότητα να ανοίξουν συγχρόνως όλες οι κάλπες και ο κάθε αντιπρόσωπος θα έχει επαρκή χρόνο στην διάθεση του για να ψηφίσει για όλες τις Επιτροπές Αεραθλημάτων που έχει δυνατότητα συμμετοχής το σωματείο του. Οι Επιτροπές Αεραθλημάτων είναι συμβουλευτικά όργανα σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού, είναι όργανα λειτουργίας και όχι Διοίκησης και ως εκ τούτου δεν έχουν εφαρμογή για τις αρχαιρεσίες αυτές οι προβλέψεις του νέου αθλητικού νόμου που θα ισχύσουν στην Γενική Συνέλευση. Οι αρχαιρεσίες για τις Επιτροπές θα γίνουν σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 15 του καταστατικού.

6. Εφορευτική Επιτροπή

Εφόσον οι αρχαιρεσίες για όλες τις Επιτροπές θα γίνουν ταυτόχρονα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής (3) θα είναι κοινά για όλες τις Επιτροπές. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, έχουν ως αρμοδιότητα τον καθορισμό της έναρξης της ψηφοφορίας, την παρακολούθηση της προόδου της διαδικασίας και τον καθορισμό της λήξης της ψηφοφορίας. Με την λήξη της ψηφοφορίας με εντολή και των τριών μελών της εφορευτικής επιτροπής, δίνεται εντολή στο σύστημα να προχωρήσει στην καταμέτρηση. Η καταμέτρηση γίνεται αυτόματα από το σύστημα και σε καμία περίπτωση τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στα ψηφοδέλτια τα οποία παραμένουν κρυπτογραφημένα. Παρακαλούνται οι αντιπρόσωποι που θα εκπροσωπήσουν τα σωματεία στις Συναντήσεις και δεν είναι υποψήφιοι να δηλώσουν στην γραμματεία μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:00, το ενδιαφέρον τους να στελεχώσουν την εφορευτική επιτροπή. Η επιλογή θα γίνει με κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερομένων. Αν δεν υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, τότε στον κατάλογο θα περιληφθούν όλοι οι αντιπρόσωποι που δεν είναι συγχρόνως και υποψήφιοι.

7. Δοκιμαστική Λειτουργία

Το Σάββατο 6 Μαρτίου και ώρα 19:00 θα γίνει παρουσίαση και δοκιμαστική λειτουργία τόσο του Zoom όσο και της πλατφόρμας ΖΕΥΣ ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα την Κυριακή. Θα λάβετε σχετικές οδηγίες τόσο για το zoom όσο και για την πλατφόρμα ΖΕΥΣ μέχρι την Παρασκευή. Κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας θα γίνει και ο ορισμός των μελών της εφορευτικής επιτροπής με κλήρωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η Επιστολή της ΕΛΑΟ με τους πίνακες όλων των αεραθλημάτων είναι εδώ